Won’t you be my Valentine?

Hebben jullie onze geweldige Valentijnsactie op Facebook al gezien? Op 11 februari verloten wij een van onze nieuwe 14- karaats gouden Mystic Light ringen t.w.v. 425 euro. Als je onze Facebookpagina liked en shared maak jij ook kans op een van deze puur gouden ringen met prachtige edelstenen! We hebben deze ring met blauwe- en groene Topaas, Robijn en Amethyst.
Mocht je niet willen wachten, dan kun je de ring met jouw favoriete kleur nu bestellen met 10% korting met de code Valentijn10.

 

GIL-201601-3GIL-201601-4

Er bestaan wel zeven varianten over de oorsprong van Valentijnsdag. De meeste van die verhalen zijn helemaal niet zo romantisch, maar gelukkig hebben Engelse emigranten Sint Valentijnsdag in Amerika geïntroduceerd. De Amerikanen hebben vervolgens de ons zo bekende dag van de romantiek in het leven geroepen. Je kunt je geliefde met een anoniem kaartje verrassen en haar laten weten hoeveel je van haar houdt maar wij hebben toevallig ook een heleboel fantastische cadeautjes waar je dat mee kunt doen!

Voor elke portemonnee hebben wij mooie Valentijnscadeautjes. Van gouden vergulde ringen die je met elkaar kan combineren, tot 14 krt puur gouden ringen met beeldschone edelstenen. Ook onze fijne gouden armbandjes met mooie symbolen of edelstenen, als groene Onyx, Rozenkwarts en Granaat zijn prachtige om cadeau te geven.

Verras je geliefde met een van onze gouden Love ringen. Of met onze nieuwe Mystic Light ring met Amethist. Amethist is de geboortesteen van Februari!
Gilianoriginals_Solidgold_Ring_Love_225_1IMG_2655-Hersteld
Onze Gouden ketting met hartje is heel veel liefde voor een mooie prijs, net als onze 14 karaat puur gouden All is Love ketting.
 Gouden oorbellen met hartjeGouden ketting met hartje

Kom naar onze sieraden winkel in Amsterdam om onze nieuwste gouden collectie sieraden te bekijken. Wij hebben allerlei 
gouden oorbellen met edelstenen, als Rozenkwarts, Amethist en Maansteen. Kettingen met betekenisvolle hangers, gouden bangles en ringen in verschillende prijsklassen! Als je via onze webshop besteld zorgen we dat je je cadeautje mooi verpakt voor Valentijnsdag in huis hebt! 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en/of acties? Abonneer je op onze nieuwsbrief of volg ons op instagram.com/gilianoriginals