True Blue

Blue Lagoon, Blue Note, Betty Blue. Baby Blue, en Bluebird. Om maar eens wat mooie blauwen te noemen. De kleur blauw staat voor stabiliteit en kracht. Blauw wordt geassocieerd met de lucht en de oceanen. In ons modebeeld is blauw er natuurlijk altijd al geweest, wie heeft er niet ooit een Levi’s 501 gehad? Wij hebben prachtige gouden ringen en gouden kettingen die je mooi kunt combineren met je favoriete jeans en smart casual outfit. 

 
 
We zijn druk bezig met de nieuwe exclusieve 14 karaat gouden sparkling ringen collectie. Vanaf volgende week kun je de prachtige gouden blauwe Topaas ringen ook in onze Gilian Originals webshop online shoppen ! Nu vindt je er al een aantal in onze winkel in de Nieuwe Spiegelstraat. Onze prachtige Lapis Lazuli Mala ketting combineer je moeiteloos met de 14 karaat Gouden blauwe Topaas sparkling ring. Ook de Luminous Ganesha ketting is een echte eye-catcher!
De exclusieve gouden sparkling Ringen collectie is uitgebreid met nog veel meer schitterende kleuren die ook vanaf volgende week in de webshop verkrijgbaar zijn.

Kom naar onze winkel in Amsterdam om onze nieuwste gouden sieraden te bekijken. Wij hebben allerlei gouden oorbellen, kettingen, armbanden en ringen in verschillende prijsklassen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en/of acties? Abonneer je op onze nieuwsbrief of volg ons op instagram.com/gilianoriginals