The power of Amethyst

Bij elke maand en sterrenbeeld hoort een kristal. Het koppelen van kristallen aan maanden en sterrenbeelden gebeurt al honderden jaren. Amethyst is de geboortesteen van Februari en hoort bij het sterrenbeeld Vissen. Amethyst is al eeuwen een zeer geliefde steen vanwege zijn helende werking. De Grieken en Romeinen gebruikten Amethyst als amulet om zich te beschermen tegen dronkenschap. Amethyst wordt tegenwoordig ook nog toegepast bij allerlei soorten verslavingen. De steen zou je rustig maken en wordt ook wel gezien als een droom' steen. Als je een Amethyst steen onder je kussen legt, zal het je mooie dromen geven en helpen tegen slapeloosheid.

armbanden met amethyst14 karaat gouden ring met amethist

In onze webshop en in onze winkel / atelier in Amsterdam hebben wij veel sieraden met de steen Amethyst. Verfijnde Lotus oorringen met een facetgeslepen Amethyst steen of juist klassieke creolen met een subtiel Amethyst steentje. Onze gouden oorbellen kan je weer prachtig combineren met onze gouden Chakra Ketting of een van onze verguld gouden kettinkjes met symbolen.

gouden chakra ketting met amethistgouden vergulde kettingen met amethist

Om je outfit helemaal af te maken of als je een sieraad zoekt voor een speciale gelegenheid, hebben wij een collectie 14 karaat puur gouden ringen. Bijvoorbeeld onze Mystic Light Ring met Amethyst uit onze nieuwe collectie.

gouden lotus oorbellen met amethyst
Wil je op de hoogte blijven van al het laatste nieuws, aanbiedingen en onze nieuwste gouden sieraden? Volg gilian originals op Facebook en Instagram.