Sparkling Green

Wij zijn dol op de combinatie van groen en goud. Het pas helemaal binnen de '70 trend en is ook zeer geschikt voor de komende feestdagen. Combineer een smaragd groene jurk met een paar fijne gouden kettinkjes, gouden armbandjes of juist met een gouden statement ring. Ook onze gouden Precious ketting met Groene Onyx hanger is een echte eye-cather bij je outfit. Ga je voor klassiek zwart?  Geef dan je outfit een subtiel kleuraccent met een van onze kleurrijke gouden oorbellen met facet geslepen Smaragd, Peridot, Robijn of Aquamarijn.

 Groen met Gouden sieradengouden ketting met onyxGroen met Gouden sieraden

We hebben een uitgebreide collectie van puur gouden en vergulde gouden ringen. Alle gouden ringen kunnen met elkaar gecombineerd worden, zoals onze gouden Rising Sun ring, onze gouden Classic ring Malachiet en de gouden vergulde Infinite Circle Ringen.

Gouden ringenGouden oorbellen met Smaragd

We zijn a.s. donderdag 17 december tot 20:00 uur open. Kom allemaal naar onze winkel in het sfeervol verlichte Spiegelkwartier voor een drankje en je kerstcadeautjes. Die zullen we allemaal mooi voor je inpakken.

Shop hier online de gouden kettingengouden armbandengouden oorbellen en gouden ringen.

Wil je ook graag onze nieuwsbrief ontvangen met het laatste nieuws, nieuwe gouden sieraden en acties? Meld je aan onderaan onze homepage op gilianoriginals.nl.