Single studs

In het huidige modebeeld vindt je veel flinke statement oorbellen, of juist de 'single earstud'. De catwalk van de Paris fashionweek was dit jaar vol met modellen met verschillende oorbellen. Tegenwoordig is het heel fashion om een enkele oorbel te dragen, of veel verschillende oorbellen. Veel vrouwen hebben nu meerdere gaatjes in hun oren.

Sophie Quy, inkoper van fine jewelry voor Net-A-Porter: "'Over de afgelopen twee, drie seizoenen heb ik een opkomst gezien van ontwerpers die single studs, in plaats van het traditionele paar, aanbieden.
gouden oorbellengouden oorbellen met ster
De enkele oorbel werd in de vorige eeuw door zeemannen en vissers gedragen als een soort begrafenisverzekering, van het goud dat ze droegen kon de plaatselijke bevolking ze laten begraven op de plek waar ze aanspoelden. Ook geloofden ze dat het dragen van edelmetalen als een soort talisman werkte.
Wij hebben een brede variatie gouden oorbellen die je naar hartelust kunt combineren. Wat denk je van onze Gouden Oorstekers met Smaragd van 119,95 eur (per paar)? Of onze vergulde oorstekers en een heleboel lieve kleine creooltjes van 25 eur of 35 eur die je eindeloos kunt mixen en matchen. Allemaal los of als paar te koop.
gouden oorringen met diamantgouden oorbellen met smaragd
Nieuw in onze collectie zijn de ‘Halo oorringetjes’ van 14krt goud met diamantjes. Hele fijne oorringetjes die prachtig met meerdere tegelijk te dragen zijn of gecombineerd met een van onze gouden oorstekers met robijn, topaas of aquamarijn.
 gouden creolen met diamantSchermafbeelding 2016-03-23 om 16.30.38
Begin april zal onze nieuwe collectie gouden en vergulde sieraden in onze webshop en in onze winkel in Amsterdam te verkrijgen zijn. We hebben weer veel fijne gouden armbandjes met edelstenen, als Amethyst, Onyx, Parel en Rozenkwarts. Ook hebben we onze exclusieve puur gouden collectie uitgebreid met oorringen, armbandjes, kettingen en ringen!