Sieraden Amsterdam

Werkstudio gouden sieraden Gilianoriginals Amsterdam

Houdt u van verfijnde sieraden met een tijdloos karakter? Dan nodigen we u uit om eens langs te komen bij de sieraden winkel van Gilian Originals in Amsterdam. Wij maken sieraden van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals goud en edelstenen, die desondanks heel betaalbaar zijn.

Woont u niet in de buurt van Amsterdam maar wilt u onze sieraden wel eens bekijken? Op deze website vindt u ons uitgebreide assortiment aan vrouwelijke en kleurrijke sieraden die bovendien heel eenvoudig online te bestellen zijn.

Op zoek naar handgemaakte sieraden in Amsterdam?

Gilian Originals in Amsterdam voert een breed assortiment aan unieke sieraden van hoge kwaliteit. Bij het ontwerp van onze sieraden houden wij rekening met mogelijke layering. Hierdoor kunt u meerdere van onze sieraden tegelijkertijd dragen, wat de uitstraling versterkt.

Natuurlijk is het door het verfijnde karakter van onze sieraden ook mogelijk om de sieraden alleen te dragen. Belangrijk is dat een sieraad uw persoonlijkheid benadrukt en versterkt. Een sieraad moet u daarnaast als gegoten zitten, waardoor u het dagelijks met veel plezier draagt.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons assortiment »

Sieraden Amsterdam kopen

Gilianoriginals gouden sieraden Amsterdam

Bij Gilian Originals in Amsterdam geven we de voorkeur aan sieraden van hoge kwaliteit. Wij gebruiken dan ook alleen kwalitatief hoogwaardige materialen zoals sterling zilver, half edelstenen en 14 en 24 krt goud. Onze sieraden hebben hierdoor een zeer stijlvol en gracieus karakter.

Onderscheidender nog dan de gebruikte materialen, is het ontwerp van onze brede collectie sieraden. In elk sieraad is de specifieke stijl van Gilian Originals duidelijk zichtbaar, waardoor u altijd een sieraad bezit met een unieke uitstraling. Onze perfectionistische werkwijze garandeert een eindproduct dat tot in de puntjes verzorgd is.

Unieke sieraden winkel in Amsterdam

In onze winkel in Amsterdam maken wij uiteenlopende sieraden met een bijzonder karakter. Denk hierbij onder meer aan oorbellen, ringen, armbanden en kettingen. Veel van onze sieraden bevatten prachtige edelstenen en symbolen met een diepere betekenis.

Geliefde items uit de collectie van Gilian Originals zijn bijvoorbeeld onze gouden oorbellen. Door de tijdloze uitstraling sluiten deze sieraden op werkelijk elke outfit aan. Dankzij hun stijlvolle karakter kunnen de oorbellen bovendien uitstekend gecombineerd worden met andere sieraden van Gilian Originals.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons assortiment »

Sieraden online kopen

Display gouden sieraden Gilianoriginals Amsterdam

Heeft u interesse in sieraden van Gilian Originals uit Amsterdam? Bestellingen via onze website worden al binnen enkele werkdagen bezorgd in een stijlvolle verpakking. Uiteraard is de verpakkingextra beschermd, zodat u zeker weet dat u de sieraden onbeschadigd en in uitstekende staat ontvangt.

Wilt u de sieraden liever eens in het echt bewonderen? Dan bent u van harte welkom in onze winkel aan de Nieuwe Spiegelstraat 46 in Amsterdam. Wij bespreken graag uw specifieke wensen op het gebied van sieraden en geven u een rondleiding in onze winkel.

Onze winkel»