Retourneren & ruilen

We doen natuurlijk onze uiterste best om je precies te geven wat je zocht. Toch kan het gebeuren dat je het door jou ontvangen product liever retourneert.

14 dagen bedenktijd

Na het ontvangen van je bestelling heb je 2 weken de tijd om je te bedenken. Je kunt het product in dat geval zonder opgaaf van redenen aan ons terugsturen om te ruilen voor een ander product of om je geld terug te krijgen. Je kunt ook ruilen in de winkel. We zien graag de verpakking en de inhoud daarvan in een zo'n oorspronkelijk mogelijke en onbeschadigde staat terug. Gilian originals houdt zich het recht voor om in het geval van een beschadiging aan een geretourneerd product een redelijke vergoeding in te houden.

Uitzonderingen

Hoe jammer we het ook vinden als je ontevreden bent over je bestelling, er zijn een paar producten die je niet kunt terugsturen als je ze bij nader inzien toch niet mooi vindt. Het gaat dan om artikelen die wij volgens jouw opdracht hebben gepersonaliseerd (initialen, horoscoophangers en geboortestenen). In dat geval is terugsturen niet mogelijk omdat het sieraad heel moeilijk door ons opnieuw kan worden verkocht.

Ruilen of geld terug

Voordat je een sieraad aan ons terugstuurt overleggen we via telefoon of e-mail even wat je wilt zodra we je bestelling terug hebben gekregen. Wil je ruilen voor een ander product, of wil je je geld terug? In geval van het laatste heb je het door jou betaalde bedrag (incl. eventuele verzendkosten voor de heenzending) zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, op je rekening staan.

Terugsturen

Neem voordat je iets terugstuurt altijd eerst contact op met gilian originals. Samen bespreken we dan welk product je wil terugsturen, en wat de bedoeling is zodra we dat terug hebben ontvangen. Verpak je bestelling daarna met zorg en veilig in en zorg voor een voldoende frankering van je zending. De kosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening, en ook ben jij verantwoordelijk voor het door ons in goede staat terugontvangen van het product.

Zodra we het product hebben ontvangen gaan we over tot terugbetaling of tot het opnieuw verwerken van je bestelling als je liever een vervangend product ontvangt.