Over gilian originals

Gilian SluiterDe jaren ’70. Zo lang ik me kan herinneren ben ik bezig geweest met fashion, sieraden, interieur en kunst. Ik ben geboren in de jaren ’70. Waarschijnlijk komt daar mijn fascinatie voor deze tijd vandaan. Mijn kast hangt vol met soulpijpen, geborduurde tunieken en vintage bontjasjes.

Amsterdam & Ibiza. Ik woon en werk in Amsterdam. Na al die jaren vind ik het nog steeds heerlijk om in de hectiek van de stad te leven. Het inspireert me.
Een paar keer per jaar ga ik met mijn gezin naar Ibiza. Daar zitten we in een huis op het platteland, midden in de natuur. Deze weken zijn perfect om te onthaasten, gedachten leeg te maken en vol energie weer terug te komen.

Kleurrijk. Mijn sieraden zijn verfijnd, vrouwelijk en kleurrijk. Ik draag altijd veel kettingen en armbanden, heel bohemian. Toch wordt het niet snel te veel, de gouden kettinkjes zijn heel delicaat en kunnen moeiteloos gelayered worden. Natuurlijk kan je mijn sieraden ook prachtig alleen dragen. Sieraden moeten je persoonlijkheid benadrukken. Voelen als een tweede huid.

Kwaliteit. Uren kan ik achter elkaar met ontwerpen bezig zijn. Ik ben heel perfectionistisch, zowel in het resultaat, als in de kwaliteit van de materialen die ik gebruik. Alles moet kloppen. Mijn sieraden zijn gemaakt van 14kr goud, sterling zilver en half edelstenen. Ik wil graag everyday & timeless pieces maken, van een bijzondere kwaliteit en toch betaalbaar. Sieraden die je omarmen en die je elke dag weer met liefde draagt.