Heavenly Collectie Gouden Sieraden Herfst/Winter 15/16

Voor onze nieuwe collectie heb ik me laten inspireren door hele delicate, haast doorzichtige kleuren stenen, als Topaas, Opaal en Maansteen. Het is een dromerige collectie geworden van gouden kettingen, armbanden en oorbellen die heel  fijn en vrouwelijk is.

Nieuw in de collectie zijn de Gouden Chokers met een of meerdere steentjes of hangertjes. Dit zijn hele korte gouden kettinkjes, die perfect in de herfst en winter met truien te dragen zijn. Maar ook heel bohemian als ze worden gelayered met onze andere gouden kettingen. De gouden Chokers zijn te verlengen met 5cm, zodat je kan mixen en matchen en zo je eigen unieke set kan samenstellen.

“White Topaz glimmers like the stars and glows like the moon”

 

Gouden Choker met TopaasGouden Layering Kettingen met Maansteen en Opaal

De exclusieve gouden sieraden lijn is uitgebreid met een nieuwe serie gouden ringen, de ‘Classic Ring’. Een prachtige tijdloze gouden ring met o.a. witte parel en zwarte parel. De Gouden Classic Ring is van 14krt puur goud en is moeiteloos te combineren met onze vergulde gouden Eternity ringen. Ook zijn er zeer fijne gouden oorbelletjes met een edelsteentje aan de exclusive collectie toegevoegd.

Gouden Classic Ring met ParelGouden Classic Ring met Zwarte Parel

Shop hier de gouden kettingengouden armbandengouden oorbellen en gouden ringen