Nearly Pink

Een van de trends van aankomend seizoen is Roze. Denk dan aan Nearly Pink. Denk aan de steen Rozenkwarts. Wij hebben een grote collectie sieraden met Rozenkwarts. Je kan nooit genoeg schoenen hebben en hetzelfde geldt voor accessoires. Een mooi sieraad geeft je outfit direct een instant upgrade.

gouden sieraden amsterdamgouden ketting met rozenkwarts gilian originals

Onze sieraden collectie kenmerkt zich door verfijndheid, kwaliteit en kleurgebruik. We hebben een breed scala aan dunne stackable ringen, kleine oorbellen, ingetogen armbanden en subtiele kettingen. Alle sieraden kunnen eindeloos met elkaar gemixt en gematched worden. Onze Lotus edelsteen armband met Rozenkwarts is mooi te combineren met onze gouden schakel armbandjes. Onze tijdloze gouden ketting met Rozenkwarts hanger is prachtig te layeren met de Rozenkwarts Mala.

edelsteen ketting met rozenkwartsRozenkwarts armband met lotus hanger

Ringen worden aankomend jaar of heel fijn of juist groot. Een andere trend die al een tijdje te zien is op de catwalks is niet één grote ring maar meerdere aan één hand. Draag onze gouden Indian Ring met Roze Opaal samen met een van onze vergulde Infinite Circle Ringen.

gouden ring met opaalgouden ring opaal gilian originals

Kom langs in onze sieradenwinkel in het Amsterdamse Museumkwartier of shop online op gilianoriginals.nl om onze collectie oorbellen, kettingen en armbanden te zien met Rozenkwarts.  Eind maart zal de nieuwe collectie in de winkel liggen!