Maansteen sieraad

Een maansteen sieraad bevordert je innerlijke groei, geeft je inspiratie en is goed voor je vrouwelijke energie. In onze collectie vind je een mooie maansteen armband en een prachtige ketting van deze bijzondere edelsteen. Onze sieraden draag je met liefde en zijn bovendien tijdloos. Ze staan bekend om de superieure kwaliteit, waardoor deze jarenlang mooi blijven. Door de tijdloze uitstraling van de armbanden en kettingen kun je ze bovendien werkelijk jaren dragen.

Maansteen sieraad

In onze webwinkel vind je twee mooie sieraden met maansteen: een armband en een ketting. De armband heet Fly to the Moon en is gemaakt van facet geslepen maansteen steentjes en is afgewisseld met 14 karaat gouden kraaltjes. Het is een schakelarmbandje van uitstekende kwaliteit die je bovendien mooi kunt combineren met andere armbanden. De ketting in onze collectie heet de Mala Maansteen. Deze bestaat uit prachtige steentjes van 4 millimeter die zijn geregen op zijdekoord. Deze ketting is gecombineerd met een 24 karaat gouden bewerkte kraal en een zijde kwastje.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons assortiment »

De betekenis

De werking en de betekenis van een maansteen sieraad richt zich op de volgende punten:

  • Inspiratie
  • Succes
  • Vrouwelijke energie
  • Intuïtie

De connectie met de maan en vrouwelijke energie staan centraal bij deze steen. Daarnaast geeft het de drager inspiratie en succes. Vooral voor vrouwen die zwanger zijn of die zwanger willen worden is deze steen erg interessant.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

Een maansteen sieraad kopen

Heb je interesse in een maansteen sieraad? Bekijk dan nu onze collectie en kijk naar de armband en de ketting. Ook voor sieraden met andere edelstenen kun je goed bij ons terecht. Wanneer je vandaag nog je bestelling online plaatst, ontvang je de sieraden al binnen 3 werkdagen in huis. We verpakken je bestelling stylish en geven je er bovendien een luxe zakje bij waarin je de sieraden mooi kunt opbergen.