Ketting hartje

Ben je op zoek naar een ketting met een hartje? In onze webwinkel vind je diverse gouden kettingen met verschillende symbolen. Een hartje is natuurlijk een symbool dat altijd wel in trek is. De betekenis die erachter zit is de kracht van de liefde. Door deze prachtige betekenis is het zowel een mooi cadeau voor jezelf als voor iemand waar je veel om geeft.

Ketting hartje

In onze collectie vind je de volgende Gouden Love ketting:

  • Superieure kwaliteit
  • 24 karaat goud op sterling zilveren hanger
  • 14 karaat gouden ketting
  • 40 centimeter lang

Met een hartje om je nek word je altijd herinnert aan de kracht van de liefde. Het is een mooi cadeau voor je geliefde, een familielid of een goede vriendin die je dierbaar is. Het hartje is gemaakt van een superieure kwaliteit, zodat je ervan bent verzekerd dat deze ketting lang meegaat. Dit tijdloze item zal je altijd mooi blijven staan. Het heeft een 24 karaat goud op sterling zilveren hanger en de gouden ketting is van 14 karaat goud. De totale lengte van de ketting is 40 centimeter.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons assortiment »

Een ketting met hartje online bestellen               

Bij Gilian Originals bestel je heel eenvoudig en veilig online een ketting met hartje. Het bestelproces van onze webshop werkt erg snel en gemakkelijk. Bij het sieraad zie je direct wat de exacte levertijd is. Meestal is dit ongeveer 1 tot 3 werkdagen. Vervolgens kun je de ketting in de winkelwagen plaatsen en plaats je de bestelling. Vul je persoonlijke gegevens in en kies de betaalmethode die je het prettigst vindt. We bieden je hier diverse mogelijkheden om af te rekenen, waaronder iDEAL.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

Bekijk onze kettingen

Voor een overzicht van al onze gouden kettingen kun je onze totale collectie eens bekijken. Hier vind je diverse kettingen met verschillende edelstenen en symbolen. Bestel je ketting met hartje vandaag nog en ontvang het sieraad al binnen drie werkdagen in huis.