Jade sieraden

Ben je op zoek naar jade sieraden? Bij Gilian Originals kun je terecht voor verschillende sieraden met deze mooie steen. Jade is een edelsteen die op verschillende manieren kan worden gedragen. Wij hebben deze originele steen verwerkt in diverse sieraden. Al deze sieraden vind je terug in onze webwinkel. Neem gerust eens een kijkje in het assortiment en laat je verrassen door alle mooie kleuren en de mogelijkheden die jade biedt.

Jade sieraden

We bieden je een ruime collectie jade sieraden aan: kettingen, oorbellen en armbanden. In deze sieraden vind je vooral de kleuren roze en groen terug. Je bent bij ons aan het juiste adres voor verschillende armbanden die je goed kunt combineren. Een voorbeeld hiervan is de Luna Armband die we in vier kleuren leveren. Een mooie ketting van jade is de Jade Dream Mala. Deze jade stenen zijn roze en geregen op zijdekoord. Bekijk direct onze totale collectie van deze bijzondere edelsteen en kijk of er wat moois voor je bij zit.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons assortiment »

De betekenis van jade

Jade staat voor wijsheid en het geeft je geluk en tevredenheid. Het stimuleert liefde en verzorging en het wordt dan ook geassocieerd met het hartchakra. Wanneer je een jade sieraad draagt dan behoedt deze je tegen letsel en zorgt het voor harmonie. Je kunt ook wel zeggen dat het een beschermend kristal is.

De kenmerken van Gilian Originals sieraden

De sieraden van Gilian Originals staan bekend om de volgende kenmerken:

  • Verfijnd
  • Vrouwelijk
  • Kleurrijk
  • Tijdloos

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

Jade sieraden kopen

Wil je jade sieraden kopen in onze webshop? Bekijk dan gerust eens onze uitgebreide collectie. Wij leveren tijdloze sieraden die bekend staan om hun vrouwelijkheid en verfijndheid. Onze kleurrijke sieraden zijn geschikt om te dragen bij diverse stijlen. De levertijd is slechts 1 tot 3 werkdagen en uiteraard verpakken wij je bestelling op een mooie en luxe manier. Ze worden verpakt in een bubbeltjesenvelop, zodat je de sieraden onbeschadigd thuis ontvangt.