Heart of gold

Nu we de donkerste dagen gehad hebben, mogen we zachtjes aan de dikke sjaals en truien vervangen voor wat meer decolleté. Het perfecte moment om eens lekker rond the browsen in onze webshop waar we zoveel prachtige delicate en bijzondere gouden kettinkjes te koop hebben. Ter inspiratie zie je een layering set van vier gouden kettingen uit de Heavenly collectie. Waaronder een gouden ketting met Opaal steentjes, de Gouden Circle of Life ketting en om de layering af te maken een Gouden Lariat ketting met Topaas steentjes.

gouden ketting met opaal steentjesgouden kettingen opaal gilian originals

Als je dat nou toch nog te frisjes vindt dan kun je natuurlijk ook onze bijzondere Gouden Ringen dragen. Op bijgaande foto (publicatie uit JAN Magazine) zie je onze Gouden Vergulde Infinite Circle Ringen. Deze mooie, stackable Vergulde Ringen kosten 49,95 per stuk en zijn prachtig met elkaar te mixen en matchen.

Gouden ringen gilian originalsgouden vergulde ringen

Op dit moment zijn we heel druk bezig met de nieuwe voorjaars- en zomer collectie 2016. In de collectie zitten weer veel fijne gouden armbandjes en kettingen, gecombineerd met edelstenen en symbolische hangers. De 14 krt gouden ringen- en kettingen collectie zal worden uitgebreid met prachtige edelstenen als Smaragd, Robijn en Saffier. Eind maart zal onze nieuwe sieraden collectie online en in onze winkel in Amsterdam te verkrijgen zijn.