Gouden oorbellen

Oorbellen met betekenisvolle edelstenen

Collectie van gouden oorbellen met edelstenen, van heel verfijnd tot grote oorringen voor een bohemian look. De oorbellen kunnen moeiteloos gecombineerd worden met de gilian originals kettingen en armbanden.

Artikelen 1 tot 24 van 41 in totaal

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 41 in totaal

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gouden oorbellen

Gouden oorbellen zijn tijdloze sieraden en vormen een onmisbaar onderdeel van de sieraden collectie van elke moderne vrouw. Hoewel gouden oorbellen online in overvloed zijn te vinden, missen de meeste van deze oorbellen een stukje karakter en authenticiteit. En dat is precies wat de gouden oorbellen van Gilian Originals u te bieden hebben.

De gouden oorbellen van Gilian Originals worden gemaakt van kwaliteitsmaterialen zoals goud en betekenisvolle edelstenen, waardoor u verzekerd bent van onderscheidende sieraden. Zoekt u bijvoorbeeld gouden oorbellen knopjes of gouden oorbellen creolen? In onze uitgebreide online winkel vindt u een breed aanbod gouden oorbellen in alle soorten en maten.

Gouden oorbellen knopjes

De gouden oorbellen van Gilian Originals blinken uit in vrouwelijkheid en een kleurrijk, onderscheidend ontwerp. De oorbellen kunnen in uiteenlopende situaties worden gedragen en kunnen prachtig worden gecombineerd met andere sieraden zoals gouden kettingengouden ringen of gouden armbanden.

Sieraden van Gilian Originals sluiten qua design naadloos op elkaar aan en kunnen hierdoor uitstekend met elkaar gelayerd worden. Bij alle gouden oorbellen op onze website geven we advies over de beste combinatie met een van onze andere sieraden. Dit garandeert u van een complete look die zeker bij uw omgeving in de smaak zal vallen.

Gouden oorbellen creolen

Gilian Originals ontwerpt gouden oorbellen die méér zijn dan alleen sieraden met een esthetische functie. Onze gouden oorbellen bevatten veelal betekenisvolle en krachtige edelstenen die een extra dimensie aan de sieraden geven. Onze Gouden Oorbellen Peridot zijn hiervan misschien nog wel het beste voorbeeld.

Deze 14krt solid gouden oorstekers hebben een klassieke uitstraling en zijn uitgevoerd met een facet geslepen lichtgroen Peridot steentje. Peridot staat symbool voor een positieve levensinstelling en een bijbehorende, krachtige uitstraling. Deze gouden oorbellen helpen u om uw eigen pad te volgen en stimuleren zelfstandigheid en assertiviteit.

Gouden oorbellen online kopen

Zoekt u gouden oorbellen online die niet alleen uw uiterlijk, maar ook uw innerlijk versterken? Op de website van Gilian Originals vindt u een grote collectie gouden oorbellen zoals gouden oorbellen knopjes en gouden oorbellen creolen. Maak een keuze uit ons ruime aanbod en kies voor een verfijnde of juist voor een meer bohemian look.

Uiteraard is het ook mogelijk om onze gouden oorbellen in het echt te komen bekijken in onze winkel aan de Nieuwe Spiegelstraat 46 in Amsterdam. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw favoriete sieraden. Meer informatie? Bel dan naar 020-2600662 of stuur ons uw vraag per e-mail via info@gilianoriginals.nl