Gouden kettingen

Kettingen met betekenisvolle symbolen en edelstenen

Collectie van fijne gouden kettingen met symbolen en mala’s van edelsteen op zijde geregen. De kettingen zijn prachtig alleen te dragen maar kunnen allemaal met elkaar gecombineerd worden voor een meer bohemian look.

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Gouden kettingen

Bent u op zoek naar prachtige gouden kettingen die nét even anders zijn dan de meeste andere kettingen? Bij Gilian Originals vindt u een brede collectie gouden kettingen in uiteenlopende varianten. Onze overzichtelijke webwinkel is de plek bij uitstek om een gouden halsketting of een elegant kettinkje van goud te kopen.

De gouden kettingen van Gilian Originals onderscheiden zich door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Veel van onze kettingen bestaan namelijk niet alleen uit goud, maar bevatten ook unieke edelstenen met een stijlvolle uitstraling. Dit verzekert u van een gouden ketting met een werkelijk uniek karakter.

Gouden kettingen online kopen

De gouden kettingen van Gilian Originals zijn over het algemeen kleurrijke en zeer vrouwelijke sieraden. Ze sluiten daarmee uitstekend aan op de kledingstijl van de moderne en modebewuste vrouw. Een gouden halsketting uit onze online shop maakt uw zorgvuldig gekozen look dan ook helemaal af en is het ideale sieraad om te dragen bij een diversiteit aan gelegenheden.

Onze gouden kettingen kenmerken zich door een speciaal ontwerp, dat zich uitstekend leent om samen met andere sieraden gelayerd te worden. Denk hierbij aan gouden armbandengouden ringen en gouden oorbellen. Ook kunt u een gouden ketting van Gilian Originals uitstekend gebruiken om uw persoonlijke identiteit te versterken en deze op subtiele wijze naar buiten uit te dragen.

Gouden ketting of halsketting kopen

Gilian Originals maakt niet alleen gouden kettingen met een veelzijdig en tijdloos design, maar streeft ook naar een ontwerp met een diepere betekenis. Veel van onze gouden sieraden bevatten daarom sprankelende edelstenen en andere betekenisvolle symbolen. Wat bijvoorbeeld te denken van onze Serpent Ketting Groene Onyx?

Het serpent symboliseert belangrijke concepten zoals wijsheid, vruchtbaarheid en levenskracht. Deze gouden halsketting vertegenwoordigt de energie van uw onderbewustzijn en kan u helpen om tijdens stressvolle situaties in het dagelijks leven uw doelen te realiseren. Deze relatief goedkope gouden ketting is bovendien uitstekend te combineren met een van onze andere gouden sieraden.

De mooiste sieraden zoals gouden kettingen

Bent u wellicht specifiek op zoek naar een goedkope gouden ketting? Ondanks de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, is een gouden ketting van Gilian Originals toch heel betaalbaar te noemen. Bovendien worden al onze gouden kettingen uitermate snel verzonden in een goed beschermde en chique verpakking.

Een gouden ketting online kopen via onze webshop is heel eenvoudig, maar uiteraard verwelkomen wij u ook graag in onze winkel aan de Nieuwe Spiegelstraat 46 in Amsterdam. Zo kunt u op uw gemak al onze gouden kettingen in het echt bekijken. Meer weten? Mail naar info@gilianoriginals.nl of bel naar 020-2600662.