Gouden ketting

Een gouden ketting is geschikt voor verschillende gelegenheden. Je kunt het dragen met een alledaagse look, maar ook voor een feestje is het erg geschikt. Wij bieden je een ruime collectie met fijne gouden kettingen. Deze kettingen hebben symbolen en edelstenen die op zijde zijn geregen. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid: draag de ketting alleen of combineer meerdere kettingen als je een bohemian look wilt creëren.

Gouden ketting

Bij ons kun je terecht voor een ruime collectie gouden kettingen. We hebben deze kettingen gecombineerd met mooie symbolen en mala’s van edelsteen. We bieden je verschillende kleurrijke kettingen, maar ook ben je bij ons aan het juiste adres voor kettingen die helemaal goud zijn. Wat betreft de symbolen leveren we kettingen met onder andere een hartje, ganesha en lotus. Bekijk gerust alle symbolen en kijk of we deze leveren met een gouden ketting. Onze kettingen zijn mooi om alleen te dragen, maar ook geschikt om te layeren met andere kettingen.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons assortiment »

De voordelen van Gilian Originals

Wanneer je een gouden ketting bij Gilian Originals bestelt ervaar je de volgende voordelen:

  • Uitgebreide collectie
  • Levertijd van slechts 1 tot 3 werkdagen
  • Kettingen van hoge kwaliteit
  • Verpakking met luxe zakje
  • Veilig betalen met iDEAL

Je hebt bij ons de keuze uit een ruime collectie van kettingen van een uitstekende kwaliteit. Wanneer je een bestelling plaatst in onze webshop dan heb je de sieraden al binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. De sieraden worden stylish verpakt in een luxe zakje waarin je de sieraden mooi kunt opbergen. Natuurlijk worden ze veilig verpakt in een bubbeltjesenvelop, zodat ze goed bij je thuis aankomen. Tot slot bieden we je diverse betaalmogelijkheden, waaronder iDEAL en Mastercard.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

Een gouden ketting kopen

Wil je online een gouden ketting met een betekenis kopen? Bekijk dan eens onze collectie van kettingen met symbolen en edelstenen. Ervaar onze snelle levering en geniet van onze tijdloze kettingen.