Gouden armbanden

Armbanden met betekenisvolle symbolen en edelstenen

Kleurrijke en verfijnde collectie van gouden armbanden met edelsteen en zijde. Vaak in combinatie met betekenisvolle symbolen. Alle armbanden kunnen gemakkelijk met elkaar gelayered worden.

Artikelen 1 tot 24 van 58 in totaal

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 24 van 58 in totaal

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gouden armbanden

Zowel op internet als in de winkelstraat zijn talloze gouden armbanden te vinden. Hoewel het aanbod dus zeer groot is, blijkt het allerminst divers. Veel gouden armbanden lijken op elkaar of ontberen een verfijnd en tijdloos ontwerp. In de webshop van Gilian Originals daarentegen vindt u prachtige gouden armbanden met een uniek en elegant karakter.

De gouden armbanden van Gilian Originals worden alleen gemaakt van materialen van de allerhoogste kwaliteit. Hierdoor bestaat uw gouden armband naast goud ook uit de mooiste edelstenen. Zoekt u bijvoorbeeld een speciale gouden slavenarmband, gouden schakelarmband of gouden bedelarmband? In onze online shop bieden wij voor ieder wat wils.

Gouden armbanden divers aanbod

Gilian Originals maakt gouden armbanden die niet alleen een vrouwelijke uitstraling hebben, maar in veel gevallen ook erg kleurig zijn. Onze sieraden laten zich dan ook uitstekend combineren met een variëteit aan kledingstijlen. Hierdoor zijn onze gouden armbanden bij vrijwel elke gelegenheid te dragen: van een chique feestavond tot een willekeurige werkdag.

Onze gouden armbanden zijn speciaal ontworpen om gelayerd te kunnen worden met andere sieraden van Gilian Originals. Bij veel van de producten op onze website geven wij advies over een optimale combinatie met andere sieraden zoals gouden ringengouden kettingen en gouden oorbellen. Zo creëert u een geheel eigen stijl die andere mensen ongetwijfeld op zal vallen.

Gouden armband zoals gouden schakelarmband dames

De gouden armbanden van Gilian Originals onderscheiden zich niet alleen door hun opvallende en tijdloze ontwerp. Achter vrijwel elke gouden armband met edelstenen op onze website schuilt namelijk tegelijkertijd een diepere betekenis. De gouden Reach for the Stars Armband Labradoriet armband is hiervan een uitstekend voorbeeld.

Deze schitterende gouden schakelarmband bevat onder andere facet geslepen Labradoriet steentjes en mooie goldfilled kraaltjes. De dikke goldplated ster (40-micron) symboliseert waarden als positiviteit, dromen, idealen, de zon en het leven. Labradoriet is een sterk beschermende steen die angst vermindert en zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen stimuleert.

Gouden armbanden online bestellen

Bent u op zoek naar een gouden armband met een speciaal karakter en een diepere betekenis? Dan bent u in de online sieraden winkel van Gilian Originals aan het juiste adres. Gouden armbanden online bestellen is heel gemakkelijk via onze website. Bekijk op uw gemak onze ruime collectie en kies uw favoriete gouden armband voor dames uit.

Wilt u onze gouden armbanden liever met eigen ogen aanschouwen? Dan heten wij u graag van harte welkom in ons winkelpand aan de Nieuwe Spiegelstraat 46 in Amsterdam. Neem voor meer informatie of vragen over een gouden armband contact op via info@gilianoriginals.nl of telefonisch via 020-2600662.