Geboortesteen Juni Parel

Bij elke maand en sterrenbeeld hoort een edelsteen. Het koppelen van edelstenen aan maanden en sterrenbeelden gebeurt al honderden jaren. Geboortestenen horen bij de maand waarin je bent geboren. Niet alleen bij je geboortemaand, maar ook bij je sterrenbeeld hoort een edelsteen. De geboortesteen van Juni is Parel.

Gouden ring met parel gilian originalsGouden Classic Ring met Zwarte Parel

De parel heeft in vele culturen symbolische waarde. Vanwege haar ronde vorm en haar ondoorgrondelijke glans geldt zij als symbool van de eeuwigheid. De parel staat symbool voor een lang leven en is daarom in gebruik als talisman en als geneesmiddel.

gouden horoscoop ketting met robijn

Het sterrenbeeld van 22 mei / 21 juni is Tweeling. Hierbij hoort ook de Parel. Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Tweelingen hebben een tweeledige persoonlijkheid, zijn complex, tegenstrijdig en moeilijk te definiëren. Het positieve hiervan is dat ze zich makkelijk kunnen aanpassen, maar aan de andere kant hebben ze hierdoor twee aangezichten en zijn ze wispelturig. Het sterrenbeeld tweeling beschikt over een helder verstand , Ook heeft de tweeling een opgewekt karakter

Wij hebben in onze nieuwe collectie prachtige Gouden Horoscoop kettingen van alle sterrenbeelden. Aan elke gouden ketting hangt de edelsteen die bij het sterrenbeeld hoort, waaronder Amethist, Granaat en Robijn.

Kijk op www.gilianoriginals.nl voor onze collectie van gouden kettingen, oorbellen, armbanden en ringen. We werken met veel edelstenen, als Rozenkwarts, Maansteen en Rookkwarts. Ook maken we gebruik van veel betekenisvolle symbolen als de Tree of Life, Infinity symbool en de Lotus bloem.