Choker Trend

De choker is terug, en hoe. Alle grote modebladen staan vol met prachtige foto’s met een enorme keur aan chokers. Korte kettinkjes met steentjes, strikjes, van leer of goud, of een satijnen bandje met mooie bedel eraan. Grote vrouwen gingen ons al voor, van Brigitte Bardot en Marilyn Monroe tot Jerry Hall en Kate Moss, in de fifties, de seventies, de nineties, eigenlijk is de choker nooit weggeweest. Ook nu siert de choker opnieuw de nek van alle hip and happening fashion lovers.

gouden ketting met edelsteen GIL-160404-2977_A

Ook wij bij Gilian Originals zijn verliefd op de choker. Onze huidige collectie sieraden is uitgebreid met een zwart leren choker met mooie gouden sluiting en parel of Turquoise steen. Een beauty van een halsketting. Een tikje rock ’n roll, chic, en toch klassiek. Chokers zijn prachtig te combineren met een van onze langere gouden Lariat kettingen uit onze collectie. Mocht je je nek subtieler willen verfraaien dan hebben we ruim keus uit prachtige delicate goldfilled chokers. Korte gouden kettinkjes met  met topaas steentjes of met een klein edelsteentje, waaronder Amethyst, Onyx en Parel.

GIL-160404-3001gouden ketting met parel

Onze nieuwe collectie is in onze winkel in Amsterdam te verkrijgen. Wij hebben onze exclusief gouden sieradenlijn uitgebreid met kettingen met betekenisvolle symbolen, oorringen met diamantjes en verschillende 14 krt gouden ringen met Aquamarijn, Robijn en Saffier.