Armband hartje

Zoek je een armband met een hartje? In onze collectie vind je vier prachtige armbanden met een hartje. Het zijn gouden armbanden met edelsteen en zijde die je outfit helemaal afmaken. De armbanden kun je op verschillende manieren dragen: zowel alleen als gecombineerd met andere armbanden.

Armband hartje

Een hartje is een symbool met veel betekenis. Het staat natuurlijk voor de liefde en de kracht die daarachter zit. Door deze mooie betekenis is een armband met een hartje een ideaal cadeau voor je geliefde of voor een dierbare vriendin. Een hartje is tijdloos en zal je niet snel vervelen.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons assortiment »

Onze collectie

Ben je benieuwd naar onze collectie armbanden met hartjes? Bij ons vind je deze armbanden in verschillende kleuren:

  • Love & Protection Armband turkoois
  • Love Armband Zijde grijs
  • Love Armband Zijde blauw
  • Love Armband Zijde roze

Het bestelproces

Wil je één van bovenstaande armbanden bestellen? Dit kan heel gemakkelijk online in onze webwinkel: het bestelproces werkt snel, veilig en eenvoudig. Wanneer je op het sieraad klikt vind je meer informatie over de armband en zie je de levertijd. In de meeste gevallen is dit 1 tot 3 werkdagen. Vul je gegevens in en het adres waarnaar we je bestelling toe kunnen sturen. Vervolgens kies je de betaalmethode. Veelal wordt er gekozen voor iDEAL, omdat dit een erg veilige, snelle en gemakkelijke methode is. Hiernaast bieden we je ook andere mogelijkheden, zoals betalen met Mastercard.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op »

Armband met een hartje kopen

Onze armbanden zijn geschikt voor diverse gelegenheden en passen bij elke stijl. De collectie in onze webwinkel staat bekend om haar vrouwelijkheid, verfijndheid en de mooie kleuren. Ben je geïnteresseerd in onze armbanden? Bekijk dan nu onze collectie en bestel je favoriete armband met een hartje direct online. Omarm onze prachtige sieraden en draag ze elke dag weer met veel liefde.