Amsterdam sieraden winkels

Werkstudio gouden sieraden Gilianoriginals Amsterdam

Er zijn in Amsterdam veel sieraden winkels te vinden die kwalitatief hoogwaardige materialen zoals goud en edelstenen gebruiken. Maar hoeveel van deze sieraden hebben nu echt een verfijnde, elegante en tijdloze uitstraling? Sieraden met een dergelijk karakter zijn schaars.

In de sieraden winkel van Gilian Originals in Amsterdam maken we daarom kleurrijke en vrouwelijke sieraden die elke outfit completeren. Sieraden met een stijlvolle en chique uitstraling, die ondanks de gebruikte materialen heel betaalbaar zijn.

Sieraden winkels in Amsterdam

De brede collectie van Gilian Originals in Amsterdam herbergt prachtige sieraden met een unieke uitstraling. Deze sieraden zijn niet alleen prachtig alleen te dragen, maar ook bij uitstek geschikt om te layeren.

In het ontwerp van de sieraden hebben wij reeds rekening gehouden met mogelijke layering. Welk sieraad ook uw voorkeur geniet: het is belangrijk om te kiezen voor een sieraad dat uw persoonlijke karakter accentueert en versterkt. Zo kunt u het dagelijks vol liefde dragen en vormt het een betekenisvolle aanvulling op uw algehele look.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons assortiment »

Handgemaakte sieraden uit Amsterdam bestellen

Gilianoriginals gouden sieraden Amsterdam

Gilian Originals onderscheidt zich van andere sieraden winkels in Amsterdam door het unieke ontwerp van onze sieraden. Onze herkenbare stijl en perfectionistische manier van werken verzekert u van een sieraad dat verfijnde details bevat en een tijdloos karakter heeft.

Natuurlijk gebruiken wij alleen speciale materialen van hoge kwaliteit voor onze sieraden. Denk hierbij onder meer aan 14 en 24 karaat goud, half edelstenen en sterling zilver. Onze sieraden zijn hierdoor te dragen bij een verscheidenheid aan gelegenheden: van een doorsnee werkdag tot aan een chique bruiloft.

Sieraden bestellen bij winkels in Amsterdam

Veel sieraden winkels in Amsterdam maken weliswaar prachtige sieraden, maar geen sieraden met een diepere betekenis. De sieraden van Gilian Originals vallen op door prachtige edelstenen en betekenisvolle symbolen.

Dit geldt bijvoorbeeld ook voor onze immens populaire gouden armbanden. Deze bevatten bekende symbolen zoals de Tree of Life, Angel Wing of een gouden hartje. Een hartje is zeer betekenisvol en symboliseert de kracht en liefde die van nature in de mens aanwezig zijn. Een armband met een hartje is daarom een passend en tijdloos cadeau voor iemand die dichtbij u staat.

Wilt u meer zien? Bekijk dan ons assortiment »

Display gouden sieraden Gilianoriginals Amsterdam

Online sieraden winkels gezocht?

Bestellingen via de website van Gilian Originals uit Amsterdam worden al binnen enkele werkdagen thuisbezorgd. Uiteraard verzenden wij de sieraden in een stijlvolle verpakking die extra beschermd is om beschadiging te voorkomen.

Natuurlijk is het ook mogelijk ons brede assortiment sieraden zelf in Amsterdam te komen bezichtigen. Wij zijn gevestigd aan de Nieuwe Spiegelstraat 46 en heten u graag van harte welkom in onze sieraden winkel.

Onze winkel»