A Touch of Colour

Gilian Originals wil iedereen een heel gelukkig, liefdevol en creatief 2016 wensen! Wij zijn druk bezig met de nieuwe collectie. Onze exclusieve lijn zal worden uitgebreid met stunning 14 krt gouden ringen, gouden oorbellen en gouden kettingen.

Sneak Peak nieuwe Collectie

IMG_1854

Onze nieuwe 14 krt gouden ringen met helder facet geslepen edelstenen zijn echte eyecatchers. Draag deze statement ringen alleen of met meerdere tegelijk voor een Bohemian look. Deze gouden ringen zijn ook prachtig te combineren met onze gouden vergulde Infinite Circle ringen.

Celebrating life

De Seventies is nog steeds niet weg te denken uit het modebeeld. Wij blijven fan. Wij hebben ons dit seizoen laten inspireren door de prachtige kleuren van Smaragd, Robijn en Topaas. Dit zijn heldere, uitgesproken, maar zeer warme kleuren.

IMG_2147Schermafbeelding 2016-01-06 om 17.33.51

Robijn is de koningin der stenen. Robijn is sinds mensenheugenis de steen van passie, bescherming en voorspoed. De collectie zal kleurrijk en zeer verfijnd worden. Gouden kettinkjes met helder facet geslepen edelstenen, als Amethyst, Topaas en Smaragd. Gouden armbandjes die allemaal met elkaar gemixt en matched kunnen worden. Ook onze Mala collectie zal verder uitgebreid worden.

Kom naar onze winkel in Amsterdam om de nieuwste gouden sieraden te bekijken. Wij hebben allerlei gouden oorbellenkettingenarmbanden en ringen in verschillende prijsklassen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en/of acties? Abonneer je op onze nieuwsbrief of volg ons op instagram.com/gilianoriginals